"The child who is not embraced by the village will burn it down to feel its warmth"
African Proverb

Jongeren

Het straatleven lijkt gemakkelijk, maar het heeft ook zijn prijs. Ben je bereid die prijs te betalen? Ben je bereid, de mensen die echt om je geven, op te geven voor het snelle geld? Ben je bereid die mensen in gevaar te brengen, voor als het op straat niet lekker gaat.

De straat, met al zijn charmes en verleidingen. Waar jij koning bent, als jij het maakt. Waar de volgende al klaar staat, om je van je troon te stoten. Waar loyaliteit de betekenis, geld en angst heeft. Waar jij denkt dat ze om jou geven. Het geven om jouw bestaat uit, wat jij hun kan geven. Diep van binnen weet jij dat…

Maar zij…Zij denkt elke dag aan je. Achter de rug om van iedereen, die haar vertellen dat ze je moet  los laten  Blijft zij “stiekem” hulp zoeken. Hoe oud je ook bent, jij blijft haar kind. Zij bid nog meer voor jouw dan anderen. Wanneer zij op straat loopt, hoop zij ergens jouw te zien. Een verhaal, dat ze kan horen dat het goed gaat. Zij heeft hoop. Probeer het nog 1 keer….Vraag om hulp…. Voor haar en voor jouw…..

Hulptraject in 7 stappen

Stap 1

Neem contact met ons op

Stap 2

Een intake, zonder vooroordelen. Samen kijken wat jij nodig hebt en/of het realistisch is.

Stap 3

Hygiëne tas (indien nodig)
Een tas gevuld met toilet artikelen en andere noodzakelijke spullen.

Stap 4

Jouw bij de juiste instanties plaatsen, die jouw echt kunnen helpen.

Stap 5

Begeleiding bij het oppakken van jouw leven

Stap 6

Het contact en vertrouwen herstellen met jouw positieve netwerk

Stap 7

Wij laten je langzaam “los”, als alles weer stabiel is.